DET HÄR ÄR TILL DIG V

jag börjar göra dethär till en vana. det är ju perfekt. augusti- den perfekta månaden att bli dumpad. de jag träffar verkar tycka det i allafall.
jag ångrar att jag sa att jag inte var kär i dig, för det var jag. jag var bara för dum och för feg. jag trodde att du inte ville att jag skulle vara det och jag ville ha dig kvar, därför sa jag nej. men det funkade inte det heller. nu luktar mina lakan som du och jag gråter hela nätterna. jag vill inte vara själv och jag ringer mina vänner tidigt på mornarna, inte för att vara elak och väcka dem, utan för att jag varit vaken flera timmar redan och tror att det är en helt okej tid att ringa. din cykel står kvar utanför marcus lägenhet dit du åkte igår efter att du varit här. ja, jag har gått förbi och kollat om den är kvar. jag vill inte att du ska åka härifrån. jag vill bara att du ska stanna. jag har aldrig sagt att jag är modig och nu vågar jag inte träffa dig mer för jag vet att om vi skulle vara vänner, som du vill v, så skulle jag lägga mig ned och kvävas långsamt om jag såg dig med någon annan. du sa att du trodde att du var för svartsjuk för mig. men det är jag. det är jag som inte räcker till. jag är ledsen. förlåt.

NÄR DET ÄR FÖRSENT ATT TA TILLBAKA

för att han har ganska korta ben och går lite som en fotbollskille. för att han säger "kom nu, så hånglar vi" och för att han mitt i en mening kan böja sig fram och viska "du är snygg" och sedan fortsätta prata som om ingenting har hänt. för att han har en gammal saab som jag fick köra en gång men nu är den trasig och ska skrotas. för att han väcker mig på morgonen genom att lägga sina iskalla händer på min mage. för att han klipper små pappersbitar för att göra en egen kortlek och ritar hjärtanen som en fyraåring. för att han biter mig på nyckelbenen och lite för hårt i öronen. för att hans mun är söt när han sover, mungiporna pekar uppåt. lite som på en clown. för att han pratar om knäppa saker, till exempel en liten fluffig och söt kanin som han tycker att jag ska skaffa. för att han får så snabb frisyr när han cyklar. för att han håller mig i handen när vi sover och för att han snarkar litegrann, men bara tills jag viskar att han ska vara tyst. för att han tavlor med blommor på och vissna rehab-växter i fönstret. och han ville tydligen ha mig. han ville tydligen det. men nu är det ju såklart försent.

RSS 2.0