EN GREJ TILL BARA

ville bara säga att idag tänker jag på v. jag vet inte varför, men på senare tid har det blivit mer och mer. mer och mer tankar, mer och mer saknad, mindre och mindre avsky. jag tänker på den gången vi såg på en dålig film (du vet vilken jag menar) och jag satte mig en bit ifrån, mest bara för att testa dig. och du drog mig närmre, drog mig nära och la armen om och jag rös i hela kroppen och du blev mycket väl godkänd. jag tänker på första gången vi hånglade i min soffa som var för liten för två och du frågade om jag satt bekvämt och jag svarade "nej". jag tänker på den gången jag fick ett sms sent på kvällen där du skrev att du var nere och jag släppte in dig hos mig och vi höll om varandra hela natten. det är inte bra att tänka så, jag har undvikit det så gott jag kunnat det senaste året, bara för att jag inte skulle få för mig att jag vill ha tillbaka dig. jag vet ju att den dåliga listan är mycket längre. men jag kan inte låta bli. jag kan inte låta bli att sakna dig. typ jämt

PLING PLONG!

tjenna, sofia heter jag men de flesta kallar mig soffan. men vissa kallar mig lotta också, det tycker jag är cute. mina släktingar kallar mig för fian, det är mindre cute, för att inte tala om att min pappa kallar mig för lutte. det är typ det töntigaste smeknamnet jag vet. jag har ingen kille och inga kids. jag har en katt som heter ru som älskar rökt kalkon och sånadär köttiga grejer. min favoriträtt är potatismos och jag gillar när det är sol på balkongen. jag är nog en ganska schyst tjej, men däremot jävligt disträ. det är ingenting jag kan rå för, men jag jobbar på det. har även en del dåliga vanor, typ att jag knakar fingrarna och slänger kläder på golvet. två saker jag vill göra innan jag dör: klappa en delfin och se ett norrsken, sedan är jag nöjd. det finns ingen anledning till varför jag skriver det här, kanske som ett mindre farväl för det kommer ske förändringar så småningom. typ att jag kanske lägger ned det här med bloggeriet, i allafall på blogg.se för det suger. startar nog något annat med lite mer happy grejor, typ som blider och roliga grajor jag gör. det är ju ganska tröttsamt att läsa sånthär ångetdravel, visst är det? och så är jag själv ganska trött på alla dessa gemener, men det är en vana, en vana som platsar bäst på listan bland dåliga vanor. hepp, det var typ allt jag hade att säga, herrå!

BÖRJAN

jag ska börja måla igen och jag ska börja fota igen. jag ska börja skriva igen och jag ska börja läsa.
kanske kanske att jag också börjar tycka att jag är snygg (igen?)

MEN JA, JAG VET, DET ÄR VERKLIGEN DAGS FÖR NÅGON(TING) NY(TT)

ibland blir det bara för mycket. lite för överväldigande och alldeles alldeles för mycket. som nu. allting är för mycket. för mycket för mig att kunna hantera just nu. man vill liksom ingenting, orkar ingenting, vill bara göra ingenting, du vet. jag vet inte om det beror på honom. kanske beror det på mig. jag vet inte om det beror på mig. mest troligt så gör det det, du vet. man vaknar på morgonen och vill inte gå upp. man går och lägger sig tidigt på kvällen för man inte har lust att göra något annat. och att se på teve är inte underhållande och att äta är inte gott och att badvattnet inte är tillräckligt varmt och att det är för lite luft i cykeldäcken. för lite luft i lungorna. allting är för lite och ingenting känns men egentligen känns allting alldeles för mycket. men vet inte vad man saknar och man vet inte vad som fattas, eller vad man har. men vet liksom bara att någonting är så in åt helvete fel. att någonting måste göras. det är liksom bara dags nu, du vet.

FAN FAN FAN

alla klockor, körer
alla himlens orglar skulle varit för oss
alla trummor och trumpeter
alla sagor, alla under
allt på en och samma gång

DET JAG ÄR MEST RÄDD FÖR I HELA VÄRLDEN



det jag är mest rädd för i hela världen är att det alltid ska göra ont




UTFÖRDA ÅTGÄRDER SOM HJÄLPER LITE MOT ENSAMHETEN EFTER ATT MAN BLIVIT LÄMNAD ENSAM

  • du tyckte det var kallt hos mig, så därför slog jag på elementet. nu när du aldrig tänker komma tillbaka så stänger jag av det igen, tänkte jag.
  • du valde en turkos tandborste när du sov hos mig. den har jag slängt, tänkte att det är bäst att den inte finns kvar någonting av dig hos mig.
  • jag har också raderat vår gemensamma spellista. tänkte att det kanske är bäst.
  • jag har blockat dig på skype också, ifall du undrar varför jag aldrig är inne. det är inte så att jag aldrig är inte. det är bara så att jag skulle tycka det var jobbigt om du såg det. om jag såg dig, du vet. förlåt, men jag tänkte att det blir bäst så.
  • sedan har jag inte tänkt på så många fler åtgärder. tänkte att det bästa när nog att inte tänka alls.

JAG VILLE BARA SÄGA ATT

jag gillar inte vintern men på något vis känns det litegrann mysigt att sitta och vänta på en snöstorm.

TID SOM GÅTT

jag älskar dig men inte lika mycket som första gången jag la märke till dig
det är som om ditt ansikte förändrats och jag kan inte förstå hur
jag försöker verkligen försöker att få tillbaka det
(att få tillbaka dig) som förut
och ibland fungerar det

men bara om jag låter lampan vara släckt



"DU RIKTIGT NJUTER AV DET HÄR OCH JAG HATAR DIG FÖR DET"


just nu, när jag känner att allting börjar fungera igen, flyta på igen, gå bra igen så kommer du. igen. precis nu, när jag kämpat mig upp för nästan hela uppförsbacken så kommer du, och ber mig att bli vän med dig, ber oss vara vänner.

och då tänker jag såhär: hur ska jag kunna låtsas vara glad att se dig, hur ska jag kunna skratta och hur ska jag kunna tycka det är kul att vara låtsaskompis med dig? hur ska jag kunna bjuda hem dig till mig när det är andra där? alla mina (riktiga) vänner vet vad du har gjort och de hatar dig för vad du gjort. hur ska jag någonsin kunna lita på att du dyker upp när vi bestämt att vi ska ses? hur ska jag kunna glömma att du har skitit i hur jag mår, hur jag känner och illa du behandlat mig det senaste två åren? hur ska jag någonsin någonsin i hela världen kunna förlåta dig när du inte ångrar ett skit? när du inte ens bett om ursäkt?


OCH FRÅGAN SOM ÅTERSTÅR:



vem fan är det jag försöker lura egentligen?



HELT PLÖTSLIGT TAR SAKER LIKSOM SLUT. BARA SÅ - DEL 2



(men om sanningen ska fram så tror jag inte att jag bryr mig så mycket. kanske lite elakt, men ändå lite sant. jag var bara glad att jag träffat någon som var vettig, var snäll, var fin och brydde sig om mig. men om sanningen ska fram så brydde jag min inte särkilt mycket innan du sa hejdå. hejdå nu ses vi aldrig mer. jag tyckte om dig, väldigt mycket tyckte jag om dig. men om sanningen ska fram så bryr jag mig inte så mycket. om dig. tyvärr.)



förlåt.


HELT PLÖTSLIGT TAR SAKER LIKSOM SLUT. BARA SÅ.


ibland släppte jag din hand för att se om det bara var jag. det var aldrig bara jag. och du höll min hand vart vi än gick, vart vi än skulle. det gillade jag med dig. därför tycker jag att det var lite konstigt när du ringde och sa hejdå. hejdå nu ses vi aldrig mer.


FUCKITFUCKITFUCKITFUCKITFUCKIT FUCKITFUCKITFUCKITFUCKITFUCKIT FUCKITFUCKITFUCKITFUCKITFUCKIT FUCKITFUCKITFUCKITFUCKIT

ååååååååh, jag är så jävla trött på folk alltså. typ folk som ska hävda sig och verka koola fast de egentligen ligger sömnlösa och kallsvettiga om nätterna och har ångest för att de inte alls hört den där låten som den koola killen på efterfesten namedroppade, fast sa att man hade hört den för ja, man är väl ingen nolla, man kan väl sitt om sitt. BLÄÄÄ! jag vill typ grina, typ kasta någonting i golvet och dunka huvudet mot väggen för att jag blir så sjukt irriterad. vill ni veta vad jag gillar? jag gillar folk som gillar det dom gillar oavsett om det är ball eller inte. jag gillar folk som lyssnar på typ gubbrock och står för det mer än jag gillar folk som ba "eheheeeee, jag lyssnar på den här skivan för att alla andra säger att det är bra. egentligen vill jag bara lyssna på abba gold på repeat, men man måste ju hänga med vettu, man måste ju vara nåt" OCH JAG VILL DÖDA FOLK SOM ÄR SÅ PRETTO OCH SOM BARA SKA VARA BALLA. folk som ba "jag lyssnar på radio dept och dansar till dubstep" JÄVLA IDIOT DET GÅR FÖR FAN INTE ENS ATT DANSA TILL DUBSTEP!
det var bara det jag ville säga. hje åd.

RSS 2.0