MER OCH MER IDDIS!

hej, fina kommentarer finns på förra inlägget. underhållande läsning för de som gillar att skratta idioter rätt upp i ansiktet.


förresten grabbar, ni som tycker att hår är så jäääävla upprörande, trots att ni inte själva rakar  kuken, jag kan ju säga att det ni håller på med är olagligt och kallas sexuella trakasserier och sexuellt ofredande. jag har era ip-adresser och jag tänkte gå med dem till polishuset idag. grattis och bra jobbat. nu kommer ni bli skylldiga mig massa CASH!

DETHÄR ÄR INGEN JÄVLA KÄRLEKSBLOGG!

allting känns så avlägset nu. du är liksom, långt borta. så pass långt borta att det känns som om jag kanske skulle kunna våga gå vidare, gå härifrån, lämna allt bakom. lämna dig. men pillrena jag äter och hjärtat jag har bakom revbenen gör mig dumihuvet. och jag stannar kvar. du sa "jag känner mig dum" och jag svarade men jag vill. jagvilljagvilljagvill. jag har fastnat mitt i sommaren. mitt i studentrummet i vasastan den 31 augusti 2008. jag kommer liksom inte loss. jag tänker sjutton tankar samtidigt. en om jobbet, en om resan och resten om dig. jag har tusen frågor kvar som du inte tänker svara på. men jag bara försöker och försöker. snälla rara, snälla svara. jag hoppas så innerligt att det inte är sant, men allt gav dig var dåligt samvete. att jag var ditt lilla välgröenhetsprojek. jag blir orolig av dig och du skrämmer mig lite. men allting känns så avlägset nu. du är liksom, borta.

OM ATT SE LJUSET

Tom Ripley om EN HELT VANLIG LÖRDAG:
Seriöst varför har man en blogg om man skriver om världens tråkigaste dag i världens tråkigaste liv? Jävla hycklare, "tror inte så mycket på bibeln och jesus och så" föddes du så korkad eller tar du kurser? Hoppas du får några roligare dagar framöver för annars måste broräcket eller tågrälsen vara jävligt lockande. Det är iaf vad jag spontant känner när jag läser detta.


SÖTIS! jag älskar folk som hatar andra. det är så skönt att vara bitter och sur och jävlig! i fucking love you! tyvärr finns det inga bra broar i uppsala, inte tillräckligt höga. och dethär med tåget känns ganska gjort. det var någon här om dagen bara. så jag måste isåfall vänta ett litet tag så denhär personen framför tåget här om dagen glöms bort, så jag kan få min tid i rampljuset. men jag håller med dig, det var typ sveriges tråkigaste dag. jag är en tråkig tjej. det blir liksom en bra ekvation. minus och minus blir ju som bekant plus. men kära lilla vän, älskade älskade tom ripley, det är ingen som tvingar dig att läsa. puss.

hursomhelst, när jag väl tar livet av mig (ska försöka skjuta upp det ett tag dock) eller kanske dör av någon läskig sjukdom så tänkte jag skriva ett litet testamente. ni som inte är nöjda kan ju höra av er snarast. men jag kan säga redan nu, tom ripley, du ärver tyvärr ingenting. så tighta är vi inte. jag är ledsen.

sara- ta vad du vill ur min garderob. resten får du göra vad du vill med. såklart ska du få min kaffekvarn.
maria- du får gitarren. du kan få stämmaskinen också, så du för en gång skull lär dig spela på detdär förbannade instrumentet. tänkte ju att du skulle spela på min begravning. då skulle jag bli glad, tusen miljoner!
amy- ta några av mina sneakers, men inte alla. och så får du såklart den cheesy ljusslingan med det porriga ljuset också. jag kommer ändå inte ha någon användnig för den i himmelen.
kerstin- du ska få dela sneakerssamlingen med amy. ni kan dela på blinget också. amy kan få dollarteckenhalsbandet, eftersom du redan har ett..
ingrid- jag tänkte på matryoschkan, den är till dig. inte den som jag lånat av hanna, den ska hon få tillbaka, men den gamla fina som jag fått av mormor. made in ussr. du kan få mina ryska skjalar också, de har jag också ärvt av mormor och jag tror de skulle passa dig bättre.
evelina- du får tillbaka den fina mörklila orkidén. jag älskar den, men jag tror du tar bättre hand om den än jag. du kan få alla andra blommor också för den delen.
marnie- jag har nog ingenting som duger åt dig, men din ipod hade ju precis gått sönder, så du kan få min. rosa med 16gb. som en smäck!
johan- ta de skivor du vill ha. det finns väl ingenting som jag har som du inte redan har. men vinylen kanske kan vara kul.
p.a- du kan få mina böcker. jag har många bra. du kanske vill läsa glaskupan igen?
kristina, hanna, jos, perry, emma- ni kan få resten. typ möblerna. soffan, bordet och stolarna. kristina, ville inte du ha en bredare säng? du kan ju ta min.
hjälten- egentligen borde du inte få vara med på listan, men eftersom jag var så himla kär i dig kan du få ta vad du vill. välj bara. hjälten har första ching på allt. den nya datorn kanske?
per fors- i bokhyllan ligger ett undangömt paket kondomer. oöppnat. du får ju förstås göra vad du vill med dem. jag kan donera lite cash så du kan köpa helium.
petter- du är sämst på att äta mat så du kan få mitt kylskåp inkusive innehåll (mellan dig och mig så har jag en ben & jerrys i frysen) sen kan du ju få skivorna som johan inte ville ha. ja, du kan ju ta lite vad du vill. du kan få spegeln också. det är jobbigt att du inte har någon sådan hemma hos dig. du kan få mina pengar också, eftersom vi nästan var ihop. jag tror du behöver dem mest. ktss.

hoppas det inte är någon som känner sig bortglömd eller utanför. hör av er isåfall! vill ju att rätt ska vara rätt.

EN HELT VANLIG LÖRDAG

0854
jag vaknade innan väckarklockan! det har inte hänt på hur länge som helst. jag gick upp och kissade och somnade om.

0912
väckarklockan ringer. jag är trött. jag dricker ett glas vatten, borstar tänkerna och klär på mig. sminkar mig lite bara för jag orkar inte vara snygg. sedan tar jag min ipod och min tjockaste halsduk och går till jobbet.

1402
har lunchrast en kvart. försöker att inte stressa. jag får så ont i magen och i halsen om jag stressar när jag äter. kolla facebook hinner jag med i allafall. ingenting har hänt. jag tar en snus och fortsätter hetslördagen på barista.

1815
kommer hem. kissar länge och läser tidningen samtidigt.

1842
är trött och går och lägger mig åt fel håll i sängen. hör marianne ute i trapphuset och sedan somnar jag.

2103
vaknar av en mardröm. drömmer om hjälten igen. jag gillar det inte. det har varit för mycket om hjälten de senaste dagarna. efter att han sa att han kanske tänker flytta hit har jag varit orolig. jag kan inte ens stå ut med tanken. jag kommer grina varje dag om han faktiskt flyttar hit. men egentligen vill jag att han ska göra det och så vill jag att we can give it a go, see if we can be something, you know? men jag vet att det bara är korkat och självdestruktivt av mig att tänka så.

2106
funderar på om det är värt att laga någon mat. det är tiotusen kilo disk i köket, så jag får inte plats att laga mat. diska eller vara hungrig?

2145
somnade visst, men vaknad och msnade lite med petter och sara. petter berättar att han köpt en fin apc-jacka och sara berättar att vi ska ses vid snerikes kl 2245.

2252
jag har inte gått hemifrån än. men jag har diskat och jag har lagat mat. nu äter jag. jag vet inte vad maträtten kallas. jag körde ned massa grejer jag hade i kylen i en stekpanna och så blev det ganska gott. jag borde gå snart om jag ska hinna umgås.

2308
hejdå nu ska jag gå.

0311
nu har jag borstat händerna och tvättat tänderna och ska sova i min skrivmaskinströja. vi hann med både snerikes, v-dala och katalin ikväll. det var trevligt, men nu är jag trött. imorgon ska jag och sara på gudstjänst i domkyrkan. jag är förväntansfull. har aldrig varit på något sådant förut. jag tror nog inte så mycket på bibeln och jesus och så, men jag tror på freddie wadling när han sjunger "blott en dag, ett ögonblick i sänder, tills jag nått det goda land." godnatt sov gott. ja, det ska jag.

MER SAKER JAG INTE FÖRSTÅR

  • dateing (hela begreppet är korkat och funkar inte på svenska)
  • uttrycket "kröka"
  • grabbar som försöker vara "sköna killen"
  • det hemkokta ordet "utmobbad".
  • folk som stavar egentligen med i (igentligen/ientligen)
  • särskrivningssyndromet ("särskrivnings syndromet")
  • hockey
  • melodifestivalen
  • folk som inte är intresserade av någonting
  • folk som är intresserade av hockey/melodifestivalen
  • "livet" (skoja)

I FEEL SAD AND SORRY, BUT THIS IS MY OWN LIFE STORY


EN LITEN MENINGSLÖS ÖNSKAN HAR ALDRIG GJORT SÅ ONT

nu vet jag ju att du läser dethär, så jag skriver det till dig. jag tyckte det var jobbigt att träffa dig idag. fast jag var full som en biosalong på en harry potter-premiär, så var det jävligt jobbigt. jag kan inte läsa dina signaler. det är någonting ivägen. jag vet inte vad. allt jag kunde se var dig och dina rödvinsläppar och dina pupiller som var stora. och trots att veterinärn smsade hela kvällen så ville jag bara vara med dig. det vet du ju. det är så uppenbart. och jag känner lite att du utnyttjade situationen. men det är okej. det har du ju gjort förut också. min mamma har alltid sagt att man ALDRIG ALDRIG ALDRIG ska sitta hemma och vänta på en karl. det vet jag och jag vet att det är sant. ändå sitter jag här och väntar på dig. du vet att jag saknar dig. och du vet att det är sant. jag vill bara glömma allt dethär och det är därför jag har blockat dig på msn. mina vänner säger att jag borde ta bort dig på facebook också. det borde jag. men jag fixar det inte. för det lilla som jag kan hålla kvar vid, håller jag i så hårt som jag bara kan. så sjukt jävla hårt jag kan. för jag önskar önskar önksar att du kanske saknar mig lite också. men både du och jag vet ju att det inte är sant.

SAKER JAG INTE FÖRSTÅR


  • folk som skaffar hund
  • hundar
  • att dricka cafe latte med sugrör
  • att beställa en cappuccino utan skum
  • män (pojkar) som säger "vet inte" som svar på alla frågor
  • varför det är svårt att släppa taget
  • vad man tjänar på en dålig attityd
  • varför personalen på café linné är så bitchiga och otrevliga
  • hur min macbook fungerar
  • varför kärleksrelationer är så mycket viktigare än vänskapsrelationer
  • varför jag inte orkar ägna mig åt mina intressen
  • att man liksom lurar sig själv när man blir lurad av någon annan
  • varför tiden går så fort och varför dagarna rinner iväg och varför jag bara blir äldre
                




                        och äldre..
                       
                                                       och äldre..

RSS 2.0